Feestmarkt 2021

Op zondag 17 oktober 2021 organiseren wij, ter gelegenheid van de jaarmarkt ook een feestmarkt in het centrum van Lembeek.

Onze bedoeling is de bezoeker een grote verscheidenheid aan producten (ambachtelijke voeding, groenten en fruit, sierjuwelen, kleding, onderhoudsproducten, geschenken, speelgoed, ter plaatse te verbruiken voedingswaren, e.a.) aan te bieden.
Belangrijk! Wegens huidig overaanbod worden nieuwe kramen van onderstaande producten niet meer toegelaten:

– Hamburger/hotdog en alle andere eetkramen  
– Drank – cocktail – bier – jenever drankkramen  
– Snoep en mattentaarten kramen  
– GSM-covers-speelgoed-sjaals-droomvangers -zuid-amerikaanse textiel 

De anciens krijgen in deze voorrang.
 

Wenst u hieraan deel te nemen? Reserveer dan uw standplaats door middel van onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen, meer info via mail naar lembeekleeft@gmail.com

Opgepast: Uw inschrijving is definitief wanneer u het inschrijvingsformulier invult èn de betaling is gebeurd op ons rekeningnummer: BE48 7340 3368 9927
(U ontvangt hiervan geen bevestiging meer!)

LET OP: lees goed het gewijzigde marktreglement.
Klik hier voor het volledige reglement.

Wil je als standhouder of Lembeekse vereniging deelnemen? Dat kan!
Inschrijven kan vanaf nu tot en met 1 oktober 2021, na deze datum wordt de prijs per meter verdubbeld (in het geval er nog plaats is om de stand te zetten)

 

(ex: blablastraat 51)
(ex: 1502 Lembeek)
Belangrijk: Wegens overaanbod worden volgende "nieuwe" kramen niet meer aanvaard: - Hamburger/hotdog en alle andere eetkramen   - Drank – cocktail – bier – jenever drankkramen   - Snoep en mattentaarten kramen   - GSM-covers-speelgoed-sjaals-droomvangers -zuid-amerikaanse textiel Dit om de anciens voorrang te geven.
0,00 €