Jaarmarkt Lembeek

Elke derde zondag van oktober viert Lembeek feest! Dit jaar is dit 17 oktober 2021.
Dan organiseert vzw Lembeek Leeft! ter gelegenheid van ‘kermis Lembeek’ een jaarmarkt en een feestmarkt in het centrum van het dorp.

In het kasteelpark van Lembeek, de gedroomde locatie voor een jaarmarkt, zijn er prijskampen voor trekpaarden, zadelpaarden, pony’s, ezels, schapen, geiten en neerhofdieren die traditioneel een pak kijklustigen lokken.
In het centrum van Lembeek gaat de feestmarkt door.
Naast de drank- en eetstanden van vooral plaatselijke verenigingen, bieden de ambulante handelaars hun waar te koop aan en etaleren ze o.a. textiel, modeaccessoires, geschenkartikelen, streekproducten, snoep, fruit, …
Op het Stevens Dewaelplein zend Stadsradio Halle zijn verzoeklijn live uit en wordt er aansluitend verder voor animatie gezorgd.

Ook de kermis heeft heel wat leuks te bieden met allerlei mooie attracties. Kom dus zeker een bezoek brengen en de sfeer opsnuiven.

Inschrijven voor de jaarmarkt kan via dit Inschrijvingsformulier 

te winnen prijzen

Wijzigingen kunnen ter plaatse aangemeld worden op het secretariaat, opgelet! dit is dit jaar een nieuwe lokatie (Lokaal Ping Pong in het kasteelpark, zie onderstaande kaart)

details wedstrijden enkel te verkrijgen via mail: lembeekleeft@gmail.com


OPGELET: we verwachten dat iedere deelnemer het reglement van de jaarmarkt naleeft.

Lembeek Leeft!